Om os

På 10. Vest bliver du klar til dét, du drømmer om. Uanset om det er en  gymnasial eller erhvervsfaglig uddannelse.

Vi er en skole med ca. 80-100 elever og plads til den enkelte. Vores størrelse giver mulighed for nærvær og et personligt forhold mellem lærer og elev, og det afspejler sig positivt i vores elevers flotte resultater.  Sidste skoleår var 93% af alle vores elever stadig i gang med deres ungdomsuddannelse tre måneder efter skolestart. Det er det højeste procenttal i hele København.

Vi har den fornødne tid til at gøre dét, der skal til for at du er med, og vi giver rum til at du kan udvikle dig i den retning, du ønsker. Hvad enten du drømmer om at blive bedre til matematik, har brug for et år til finde dig selv eller at styrke dine studiekompetencer, så du bliver parat til videre uddannelse.

Skolen har til huse i Vesterbro Kulturhus med udsigt over Enghaveparken - et stenkast fra Enghave Plads og metro. Vi har et godt samarbejde med biblioteket i stuen og det øvrige  lokalmiljø på Vesterbro. Vi er en udpræget storbyskole, og vi suger til os af byens mange muligheder på museer, i byretten, på byvandringer og hvad du selv må have af gode forslag til lærerige oplevelser.

... Og så har vi selvfølgelig den årlige studietur til udlandet.

Vi glæder os til at tage imod dig!

Psst... Vi har stadig ledige pladser på Kultur, Samfund & Psykologi. Ud over dansk, engelsk og matematik vil du her komme til at arbejde med klassiske psykologiske teorier og emner som ondskab, kærlighed, kriminalitet, social arv samt mediers indvirkning på os.