MENU
Aula_close Layer 1

Medielinjen

På linjen:

  • bliver du klogere på sociale medier, kommunikation og film
  • bliver du mere afklaret i dit uddannelsesvalg, hvad end du vil i gymnasiet, på EUD eller EUX 

Medielinjen er for dig, der fremover gerne vil arbejde i den kreative verden, f.eks. film/ tv-branchen, med sociale medier, eller i et reklame-/kommunikationsbureau.

Vi arbejder med kreativ kommunikation og deltager bl.a. i kurser i filmproduktion på Station Next på Zentropa, i et podcastforløb og arbejder med sociale medier som Facebook, Snapchat og Instagram. Du får inddraget din viden om visuel identitet og kommer til at arbejde med emner som ungdomskultur, musik og livstil. VI vil desuden se og arbejde med en lang række film henover året og være med til tv-produktioner. 

Vi kommer til at være en del ude af huset, og du vil få indflydelse på undervisningen og temaerne. Undervisningen er både for dig, der gerne vil i retning af de gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelserne og vil spille sammen med fagene dansk og engelsk. 
Det er ikke noget krav, at du har en kæmpe viden inden for medieverdenen i forvejen. Men det kræver, at du har masser af gåpåmod, gode vanvittige og fantastiske ideer og har lyst til at udvide din horisont i en moderne, mediepræget verden.